Download Lagu Aftershine Tekan Semene MP3

Tekan Semene Download lagu Aftershine Tekan Semene MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Ada 20 daftar lagu Aftershine Tekan Semene yang bisa kamu download. Untuk melihat detail lagu Aftershine Tekan Semene klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Aftershine Tekan Semene ada di halaman berikutnya.


Judul : Tekan Semene - Aftershine (Official Music Video)
Oleh : AFTERSHINE Official
Album : Single
Hits : 29,009,486x
Durasi : 5 menit, 45 detik
Size : 8.84 MB

Lirik:

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Nggo nyupayakne kebahagiaanmuTak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio
Mbok siak-siakno

Sak tenane, aku ki bakal bali neng kene
Tempat neng ngendi aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline

Tekan Semene

Tekan Semene

AFTERSHINE Official
Tekan Semene

Tekan Semene

Siho - Topic

Aftershine adalah sebuah grup musik pop Jawa dan koplo asal Sleman, Yogyakarta. Grup musik ini terdiri dari Hasan Aftershine (vokal), Andika Permana Putra (gitar melodi), Zulian Achmad Yuniarto (keyboard), Hedo Anka Pindo (gitar akustik), Agus Nugroho (bass) dan Yuriko Andrianta (kendang). Grup musik ini terkenal dengan lagu-lagu seperti "Yowes Modaro", "Aku Sing Lungo" dan "Tresno Ra Bakal Ilang".

Lagu lainnya dari Aftershine:

© 2024 stafaband76.net, Tempat download lagu mp3 gratis.