Download Lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang Sayange MP3

Ditinggal Pas Sayang Sayange Download lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang Sayange MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Ada 20 daftar lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang Sayange yang bisa kamu download. Untuk melihat detail lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang Sayange klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Safira Inema Ditinggal Pas Sayang Sayange ada di halaman berikutnya.


Judul : Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video)
Oleh : wahanamusik
Album : Single
Hits : 117,282,029x
Durasi : 4 menit, 51 detik
Size : 7.46 MB

Lirik:

Loro rasane ati
Nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang
Opo kowe eling aku
Tresno tulus songko ati dilaraniBiyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Loro rasane ati
Nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang
Opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Ditinggal Pas Sayang Sayange

Ditinggal Pas Sayang Sayange

Safira Inema [Official]

Belum diperbarui!

Lagu lainnya dari Safira Inema:

© 2024 stafaband76.net, Tempat download lagu mp3 gratis.