Download Lagu Sleman Receh Banyu Moto MP3

Banyu Moto Download lagu Sleman Receh Banyu Moto MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Ada 20 daftar lagu Sleman Receh Banyu Moto yang bisa kamu download. Untuk melihat detail lagu Sleman Receh Banyu Moto klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Sleman Receh Banyu Moto ada di halaman berikutnya.


Judul : Slemanreceh - Banyu Moto (Official Music Video) Eps 2
Oleh : SLEMANRECEH OFFICIAL
Album : Single
Hits : 28,364,777x
Durasi : 6 menit, 24 detik
Size : 9.84 MB

Lirik:

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan ′kan kau buktikan
Sampai kapan 'kan kau buktikanTresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati 'kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan ′kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati 'kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan 'kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Hu-uh-hu, Sampai mati ′kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani, tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Banyu Moto

Banyu Moto

SLEMANRECEH OFFICIAL

© 2024 stafaband76.net, Tempat download lagu mp3 gratis.